Burgemeester fietst langs cultureel erfgoed

donderdag, 17 mei 2018

Burgemeester Piet Zoon presenteert in een korte film iets van het cultureel erfgoed van Veenendaal. Laat je inspireren voor de prijsvraag 'Maak Utrecht wereldberoemd'.

Piet Zoon vertelt over het cultureel erfgoed van Veenendaal

De provincie Utrecht barst van de bijzondere geschiedenis, historische objecten en unieke verhalen: ons Utrechts erfgoed. Sommige zijn bekend, denk aan de grachten van Utrecht, Nijntje of Paleis Soestdijk. Andere zijn minder bekend, zoals de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Pyramide van Austerlitz. Dat is ons Utrechts erfgoed. Deze zomer willen we dit erfgoed nog beter in de schijnwerpers zetten. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! Hoe maak jij het erfgoed in de provincie Utrecht wereldberoemd? Doe mee met de prijsvraag en zend je idee tot uiterlijk 15 juni 2018 in via de website Utrecht Wereldberoemd.